Skip to main content

Kreativni setovi za vez

Za decu vrtićkog i školskog uzrasta

Poštovani posetioci, vaspitači, edukatori… predstavljam Vam ideju veza na karticama, koja je uspešno realizovana i testirana kod vrtićke dece 5+ uzrasta, a koja bi značajno mogla da doprinese i Vašem radu vaspitača.

Kao majka i preduzetnica koja se bavi vezom uvidela sam da značaj i dobrobit u razvoju dece imaju aktivnosti koje uključuju rad rukama, a koliko su po njihovu pažnju i razvoj pogubni ekrani i moderni načini zanimacije tehnologijom.

Motivisana da u svom domenu veština nađem zabavu koja će biti jednako primamljiva kao i savremene tehnologije, nastali su setovi za vez namenjeni deci vrtićkog uzrasta, te i starijih.

Set za vez sadrži čestitke odštampane na tvrdom kvalitetnom papiru (kartonu) sa motivima koji su tematski vezani za određene praznike. Uz čestitke se u setu nalaze i koverte, konac za vez u bojama,kao i debele tupe igle, veoma bezbedne i pogodne za mlađe uzraste.

Prethodna (i prva) kolekcija koja je bila aktuelna za novogodišnje praznike se u praksi i u radu sa decom pokazala izuzetno dobro. Deca su sa velikim zadovoljstvom vezla čestitke, pažljivo i fokusirano stvarala nova dela koja su podstakla kreativnost, a zatim ih oduševljeno slala rodbini za praznike. Upravo takvu su radionicu, uz predlog jednog roditelja, imala deca u vrtiću jedne beogradske opštine, kada su deca uz pomoć vaspitača kreirala novogodisnje čestitke.

Pozitivan ishod ove akcije motivisao me je da nastavim sa istom idejom i kreiram još novih kolekcija.
Kako nam se bliži 8. mart, u ponudi su setovi sa motivima primerenim za taj praznik, a možete ih pogledati na ispod.

Pored standardne ponude setova na sajtu, postoji mogućnost dizajniranja i kreiranja setova za potrebe grupe i prema kreativnim afinitetima iste. Posebna pogodnost grupnih setova je u materijalu za rad (iglama i koncu) koji se dobije jednom i može se koristit više puta, uz dopunu kartica/čestitki. Za kreiranje ovakvih setova mi se možete javiti putem maila i rado ću Vam izaći u susret sa potrebnim informacijama (i obukama).

Ukoliko želite da se kreira set koji je prilagođen potrebama vaše grupe, molim vas da popunite formular ispod.

  Ime poručioca*

  e-Mail adresa poručioca*

  Koja ustanova je u pitanju (naziv i namena)?*

  Za koji uzrast dece se kreira set?*

  Za koliki broj dece se kreira set?*

  U kolikim grupama rade deca (koliko u proseku bude dece u 1 grupi)?*

  Da li žele poseban, drugačiji, dizajnirani motiv za set?*

  Da li imate svoje motive ili očekujete od mene predloge?*

  Za koji datum Vam je potreban set?*

  NAPOMENA: Ovaj formular je čisto informativnog karaktera

  i biće upotrebljen u svrhu da Vam što konkretnije odgovorim sa ponudom na mail koji ste naznačili.